Duizel_O1.png
 
Beste tuinliefhebbers,
 
 
Nu de winter weer bijna achter de rug is, vragen wij net als vorig jaar weer aandacht voor de "potgrond - actie" van Muziekvereniging "De Volharding".
 
Gezien het succes van deze actie in de afgelopen jaren hebben wij ook dit jaar weer besloten deze actie te organiseren waardoor u op gemakkelijke wijze in het bezit kunt komen van potgrond van  goede kwaliteit.
 
Op zaterdag 9 maart vanaf 10.00 uur komt een aantal leden van de muziekvereniging persoonlijk bij u langs met het verzoek of u geïnteresseerd bent in één of meerdere 40 liter zakken van deze potgrond van hoge kwaliteit van het  merk “Vosca”.
Aan de potgrond welke wij u dit jaar kunnen aanbieden is evenals in voorgaande jaren de meststof Osmocote toegevoegd welke gedurende minimaal 6 maanden na bemesting van de planten in ruime mate werkzaam is.
Deze zakken worden u aangeboden voor de prijs , € 6,- per zak actie 3 zakken voor € 15- en zullen meteen bij u worden afgeleverd.
We kunnen helaas niet pinnen U dient contant te betalen en graag gepast.
 
Samengevat:  Kwaliteit voor een concurrerende prijs aan huis bezorgd waar u het gehele jaar veel plezier aan zult beleven!!
 
Wellicht onnodig om te benadrukken dat de opbrengst van deze actie geheel ten goede zal komen aan Muziekvereniging “De Volharding”.
 
Wij hopen dat u ook nu weer aan deze actie zult deelnemen maar hebben hierin het volste vertrouwen gezien uw reacties van voorgaande jaren!!
Gezien de ervaringen met de grote belangstelling hiervoor hebben wij een zo groot mogelijke partij potgrond ingekocht maar helaas geldt ook dit jaar weer ....   Op = Op!!!
 
Tot ziens op  9 maart!!
 
P.S.
 
Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij diegenen die 3 of meer zakken wensen, dit vooraf even te laten weten aan Marieke de Lepper (tel.06 51 88 92 68) of Jack Rombouts (tel. 06 28 83 32 59) zodat wij hiermee rekening kunnen houden,  en u verzekerd bent van goede potgrond.
...

DOT 2024; opentuinroute in Duizel

04-05-2024

DOT 2024; opentuinroute in Duizel   In het weekend van 1 en 2 juni is er weer een opentuinroute in Duizel. Dit keer zijn er drie tuinen in Duizel, variërend van bloementuin, parkje, tuinen met vijvers zijn alleen al door hun ligging de moeite waard om te bezoeken. Het weidse platteland van de Kempen vormt soms een boeiende achtergrond. Steeds vindt U enthousiaste tuinbezitters die vol passie over hun tuin kunnen vertellen. De tuinen zijn op...

...

Oproep standhouders feelgoodmarket

04-05-2024

Oproep standhouders feelgoodmarket   In het weekend van 13-14 en 15 september 2024 viert onze vereniging haar 60 jarig jubileum. Op vrijdag- en zaterdagavond is er een groot een jubileumconcert. Voor de zondag hebben we in gedachten om een leuke middag voor de gehele Duizelse gemeenschap te organiseren met daarbij een feelgoodmarket.   Behalve lekker weer hebben we daar de hulp en deelname van mensen buiten de vereniging bij nodig. Het is ...

...

Koffie en cake met de dorpsraad

04-05-2024

Koffie en cake met de dorpsraad   Hallo dorpsgenoten. Even voorstellen. Wij zijn de dorpsraad van ons mooie Duizel: Frans Renders, Aukje Plas, Xander Koolen en Jaap Leeflang.   Als dorpsraad vormen we de schakel tussen het dorp en de gemeenteraad Eersel. Onze missie is een leefbaar en toekomstbestendig Duizel. Tot nu toe zijn we vooral op de achtergrond bezig met allerlei zaken zoals: woonbeleid, Eindhoven airport, verkeersveiligheid etc. ...

...

Openluchtmis Sint-Jansfeest naar Duysels Huys

04-05-2024

  Openluchtmis Sint-Jansfeest naar Duysels Huys   Dit jaar is er in Duizel weer een Sint-Jansmis op 30 juni. Omdat er geen reguliere missen meer in Duizel zijn, hebben we samen met de parochie besloten om in het Duysels Huys de Sint-Jansmis te houden. Het Duysels Huys wordt speciaal in stand gehouden door de familie van der Leegte om onder andere toch Diensten in Duizel te kunnen houden.   Geen openluchtmis aan de kiosk dus, maar wel in on...

...

De gemeente op bezoek

04-05-2024

De gemeente op bezoek Maandag 13 mei komt wethouder Kraaijeveld, samen met een aantal ambtenaren van de gemeente, langs voor een zogeheten dorpsschouw. Dit houdt in dat wij samen met hen een ronde door het dorp maken waarbij we zaken in de openbare ruimte onder de aandacht kunnen brengen.   Zijn er dingen in Duizel waarvan u denkt: “Daar moet de gemeente echt eens naar kijken!” dan is dit uw kans om het hen te laten weten. Stuur een beri...

ED regio nieuws

Geen feed gevonden