Duizel_rotonde.png
 
 
We zijn alweer bij de laatste editie van ons eerste, geweldige seizoen van het Duysels Muziek Café. Het ging er al jaren over dat er meer muziek moest komen in Duizel en in De Smis en deze winter was het dan eindelijk zover!
Vanaf de eerste keer werden de muziekmiddagen goed bezocht en we moesten zelfs de zaal groter maken omdat het niet paste. Super!
Maar nu staat de lente voor de deur en gaan we er een eind aan breien. Tijdelijk dan, want als het aan ons ligt zijn we er vanaf oktober weer met nieuwe bands!
 
Voor deze editie stond eigenlijk de band ‘Bingo’ op het programma, maar wegens omstandigheden kan dat niet doorgaan. Gelukkig hebben we ‘Mrs P Rules’ bereid gevonden om op korte termijn in te springen en ons (en jullie) te redden. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!
De band speelt semi- akoestische covers van Tom Waits, Cris Isaak, Beth Hart, Janis Ian en nog veel meer. Drama gegarandeerd dus. Zangeres Pascale bouwt samen met Tiny, Jos en Arno een feestje en jij mag meedoen! Met haar warme stem zingt ze zowel ingetogen als uitbundige covers. Van melancholische sadsongs tot intieme balads, soms met een eigen twist. Dus heb je zin in een middagje muziek, kom dan op 26 maart om 16:00 uur naar Dorpshuis De Smis in Duizel. De hele middag onder de pannen. Eerst lekker uitslapen en rustig aan en lekker blijven plakken tot een uur of half acht. Wij, nou ja, Ivanka, zorgt voor het eten dus daar hoef je niet voor naar huis.
Een kaartje kost 5 euro en kun je aan de deur kopen. We zien jullie graag bij deze laatste editie van een tot nu toe geweldig eerste seizoen!
 
Dus, 26 maart om 16:00 uur allemaal naar De Smis! Tot dan!
 
...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Elite/Beloften Mannen

05-08-2023

Uitslag Elite/Beloften Mannen  ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Elite/Beloften Dames

05-08-2023

Uitslag Elite/Beloften Dames  ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Kempencup

05-08-2023

Uitslag van de Kempencup  ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslagen Stratenloop

05-08-2023

Hieronder staan de uitslagen van de stratenloop van zowel de 4 als de 10 km voor de vrouwen en voor de mannen. UItslah stratenloop 4 km Uitslag stratenloop 10 km          ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Ploegenkoers

05-08-2023

Uitslag Ploegenkoers  ...

ED regio nieuws

Geen feed gevonden
ZorgOmDuizel.png
deKempenOnline.png
EfkesDuyselen.png