Duizel_rotonde.png

DUO-Fiets Duizel zoekt gasten!

Beste Dorpsgenoten,

 

Na het succes van vorig jaar willen we weer gaan starten met het fietsen met de DUO-fiets.

 Hoogstwaarschijnlijk heeft u ons als eens zien rondfietsen in Duizel of heeft u van bekende gehoord hoe leuk het is en wilt u dat zelf ervaren, schroom niet en meld u aan zodat we ons bestand weer aan kunnen vullen.

 

Wie wil er met ons mee gaan fietsen?

Wil je graag “gast” zijn van één van onze duo-fietsen en gezellig een middagje mee genieten van de mooie natuur?

Even fietsen of genieten van de natuur is soms een onmogelijke opgave, wanneer fietsen niet meer zo gemakkelijk gaat. DUO-Fiets Duizel biedt aan om met u, uw partner of uw ouder een middag te gaan fietsen samen met een vrijwilliger.

Het doel is om (oudere) en/of hulpbehoevende mensen uit het dorp Duizel of de directe omgeving een onbezorgde middag te bezorgen door middel van een ritje door de mooie natuur van de Kempen met DUO-Fietsen samen met onze vrijwilligers.

De fietsen zijn voorzien van elektrische trapondersteuning en de gasten kunnen op eigen niveau mee trappen mocht dit lukken.

Het voordeel is dat je langs elkaar zit, zodat er tijdens het fietsen gezellig gekletst kan worden.

We willen in groepsverband gaan fietsen, dit maakt fietsen nog leuker. Onderweg drinken we natuurlijk een kopje koffie of thee.

De totale kosten voor de rit inclusief het kopje koffie zijn € 7,00 per gast. (hiervan wordt ook het kopje koffie voor de vrijwilliger betaald)

 

MELD JE AAN ALS GAST!

Via de site www.duofietsduizel.nl kun je het aanmeldformulier invullen. Je kunt opgeven welke dag je een middag mee wilt gaan fietsen. Je mag je natuurlijk ook telefonisch opgeven of een briefje in de bus doen bij Wilma van der Heijden, Beersbeemden 28 in Duizel. Na opgave nemen we snel contact met je op.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een van onderstaande telefoonnummers. (graag na 18.00 uur)

 

 

 

DUO-Fiets Duizel zoekt vrijwilligers!

 

Beste Dorpsgenoten,

Na het succes van vorig jaar willen we half april (mits het weer het toelaat) weer gaan starten met de fietsmiddagen met de DUO-fietsen.

Om ons vrijwilligers bestand uit te bereiden zijn we uiteraard nog steeds op zoek naar meer vrijwilligers.

Lijkt het u leuk om één middag per week of een paar keer per maand een middag te gaan fietsen samen met een gast op de DUO-fiets, twijfel niet en meld u aan.

We gaan altijd met 2 fietsen, dus 2 vrijwilligers en 2 gasten. Je staat er nooit alleen voor.

De fietsen zijn elektrisch ondersteund.

 

WIE WIL ER VRIJWILLIGER WORDEN?

Via de site www.duofietsduizel.nl kun je het aanmeldformulier invullen. Je kunt opgeven welke dag je een middag mee wilt gaan fietsen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je geen vaste dag kunt, maar dat je je wel beschikbaar wilt stellen voor een wisselende dag. Ook hiervoor kun je je opgeven.

Na opgave nemen we snel contact met je op. We spreken dan met alle vrijwilligers een middag af om gezamenlijk alles af te stemmen en een rondje op de fietsen te maken zodat je het gevoel krijgt hoe je het ervaart om te fietsen en om gefietst te worden.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaand nog vragen hebben, schroom niet en neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of via een van onderstaande telefoonnummers. (graag na 18.00 uur)

 

Tot volgende keer,

 

 

Anja Bierens

06-12066770

 

Wilma van der Heijden

06-10118670

 

Gerrit Castelijns

 

 

NL 89 RBRB 8836 1915 09

KvK 85571563

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

...

AED en reanimatie (herhalings) cursus 2023

22-05-2023

AED en reanimatie (herhalings) cursus 2023   ** Binnenkort worden er weer AED/reanimatie cursussen gegeven **   Wat is een AED en waarom is een cursus belangrijk?   Zoals u wellicht weet, hangen er verspreid in Duizel 10 AED’s en 1 bij DOSKO. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een klein, draagbaar en gemakkelijk te bedienen apparaat, dat kan worden gebruikt bij een persoon met een circulatie-(hart)stilstand. Door middel van de ...

...

Goede Doelen Week Eersel weer groot succes!

22-05-2023

Goede Doelen Week Eersel weer groot succes!   De Goede Doelen Week die in de week van maandag 11 t/m zaterdag 15 april heeft plaats gevonden, heeft weer een mooi resultaat opgeleverd voor de 19 deelnemende goede doelen!   Dit jaar hebben we in de hele gemeente Eersel ruim € 97.285,- opgehaald ! In Duizel is hiervan in totaal € 9.218,69 opgehaald !   Onze dank gaat op de eerste plaats uit naar alle donateurs in de gemeente Eersel, waarvan ...

...

Moaten Toernooi 2023

22-05-2023

Mis het niet: Allround coverband Driven live in Duizel!   Beste dorpsgenoten,   Op vrijdagavond 9 juni organiseren we in ons mooie dorp Duizel een avond om nooit te vergeten! Met niet alleen twee nieuwe toernooien voor teams van 35+ en 45+, maar ook livemuziek van top allround coverband Driven.   De entree is gratis en de drankjes lekker scherp geprijsd. Of je nou van voetbal houdt of niet, iedereen is van harte welkom.     Met een repe...

...

Meidans 2023

22-05-2023

  Meidans 2023 1ste Pinksterdag 28 mei Adres:Beeld en Tuin St Janstraat 68 Duizel Tijd: 13.00 tot 17.00 Entree:10 euro, kinderen tot 12 jaar 5 euro Kaartjes aan de kassa waar je ook een plattegrond van de tuin krijgt.   Wat kun je verwachten? In Meidans speelt beweging een belangrijke maar niet de enige rol. Ook muziek! En er zijn activiteiten waaraan je zelf kunt meedoen! Natuurlijk is er iets te eten en te drinken en gelegenheid ...

...

Spelregels plaatsing tekst op welkomborden

22-05-2023

Spelregels plaatsing tekst op welkomborden.  Zoals u ongetwijfeld is opgevallen zijn er enkele welkomborden in Duizel geplaatst waarop een tekst kan worden toegevoegd. Om een tekst te plaatsen zijn er wel enkele spelregels.  De tekst blijft in principe 2 weken op de borden staan Degene die als eerste een verzoek tot plaatsing in een bepaalde periode aanvraagt zal daarvoor ook als eerste in aanmerking komen. Prioriteit van plaatsing. Bij e...

ED regio nieuws

ZorgOmDuizel.png
deKempenOnline.png
EfkesDuyselen.png