Duizel_noord2.png

DUO-Fiets Duizel zoekt gasten!

Beste Dorpsgenoten,

 

Na het succes van vorig jaar willen we weer gaan starten met het fietsen met de DUO-fiets.

 Hoogstwaarschijnlijk heeft u ons als eens zien rondfietsen in Duizel of heeft u van bekende gehoord hoe leuk het is en wilt u dat zelf ervaren, schroom niet en meld u aan zodat we ons bestand weer aan kunnen vullen.

 

Wie wil er met ons mee gaan fietsen?

Wil je graag “gast” zijn van één van onze duo-fietsen en gezellig een middagje mee genieten van de mooie natuur?

Even fietsen of genieten van de natuur is soms een onmogelijke opgave, wanneer fietsen niet meer zo gemakkelijk gaat. DUO-Fiets Duizel biedt aan om met u, uw partner of uw ouder een middag te gaan fietsen samen met een vrijwilliger.

Het doel is om (oudere) en/of hulpbehoevende mensen uit het dorp Duizel of de directe omgeving een onbezorgde middag te bezorgen door middel van een ritje door de mooie natuur van de Kempen met DUO-Fietsen samen met onze vrijwilligers.

De fietsen zijn voorzien van elektrische trapondersteuning en de gasten kunnen op eigen niveau mee trappen mocht dit lukken.

Het voordeel is dat je langs elkaar zit, zodat er tijdens het fietsen gezellig gekletst kan worden.

We willen in groepsverband gaan fietsen, dit maakt fietsen nog leuker. Onderweg drinken we natuurlijk een kopje koffie of thee.

De totale kosten voor de rit inclusief het kopje koffie zijn € 7,00 per gast. (hiervan wordt ook het kopje koffie voor de vrijwilliger betaald)

 

MELD JE AAN ALS GAST!

Via de site www.duofietsduizel.nl kun je het aanmeldformulier invullen. Je kunt opgeven welke dag je een middag mee wilt gaan fietsen. Je mag je natuurlijk ook telefonisch opgeven of een briefje in de bus doen bij Wilma van der Heijden, Beersbeemden 28 in Duizel. Na opgave nemen we snel contact met je op.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een van onderstaande telefoonnummers. (graag na 18.00 uur)

 

 

 

DUO-Fiets Duizel zoekt vrijwilligers!

 

Beste Dorpsgenoten,

Na het succes van vorig jaar willen we half april (mits het weer het toelaat) weer gaan starten met de fietsmiddagen met de DUO-fietsen.

Om ons vrijwilligers bestand uit te bereiden zijn we uiteraard nog steeds op zoek naar meer vrijwilligers.

Lijkt het u leuk om één middag per week of een paar keer per maand een middag te gaan fietsen samen met een gast op de DUO-fiets, twijfel niet en meld u aan.

We gaan altijd met 2 fietsen, dus 2 vrijwilligers en 2 gasten. Je staat er nooit alleen voor.

De fietsen zijn elektrisch ondersteund.

 

WIE WIL ER VRIJWILLIGER WORDEN?

Via de site www.duofietsduizel.nl kun je het aanmeldformulier invullen. Je kunt opgeven welke dag je een middag mee wilt gaan fietsen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je geen vaste dag kunt, maar dat je je wel beschikbaar wilt stellen voor een wisselende dag. Ook hiervoor kun je je opgeven.

Na opgave nemen we snel contact met je op. We spreken dan met alle vrijwilligers een middag af om gezamenlijk alles af te stemmen en een rondje op de fietsen te maken zodat je het gevoel krijgt hoe je het ervaart om te fietsen en om gefietst te worden.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaand nog vragen hebben, schroom niet en neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of via een van onderstaande telefoonnummers. (graag na 18.00 uur)

 

Tot volgende keer,

 

 

Anja Bierens

06-12066770

 

Wilma van der Heijden

06-10118670

 

Gerrit Castelijns

 

 

NL 89 RBRB 8836 1915 09

KvK 85571563

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

...

Gezellige Pubquiz in de Smis

28-03-2024

Gezellige Pubquiz in de Smis   Op 22 maart 2024 werd voor de 12e keer een Pubquiz georganiseerd in dorpshuis de Smis. Het werd altijd al goed bezocht, maar deze keer was het wel echt vol met maar liefst 18 teams en meer dan 100 deelnemers. Dat is ongeveer het maximum wat de grote zaal van de Smis kan herbergen. Er waren moeilijke, erg moeilijke maar ook gemakkelijke vragen te beantwoorden. De uitkomsten daarvan leverde soms discussies op, ma...

...

Duizel 1000 jaar = We zitten niet stil!

28-03-2024

We zitten niet stil!   De afgelopen weken hebben we met het bestuur van de Stichting Duizel 1000 niet stil gezeten. We hebben contacten gelegd met verenigingen in Duizel maar ook met (oud-)inwoners van Duizel om informatie te verzamelen en om activiteiten te kunnen organiseren. Er staan voor het hele jaar 2025 mooie activiteiten op de planning om samen het millennium te vieren in, voor en door Duizel. Wij hebben er zin in! Wij willen jullie b...

...

Uitnodiging open avond basisschool Sint Jan

28-03-2024

Uitnodiging open avond basisschool Sint Jan   Op dinsdag 16 april, van 18.00 tot 20.00 uur, opent basisschool Sint Jan haar deuren voor alle belangstellenden. Iedereen die geïnteresseerd is in onze school is van harte welkom, ook 'nieuwe ouders’ met hun kinderen hopen we deze avond te ontmoeten. In de school kunt u een kijkje nemen in de klassen. Ons thema is momenteel ‘Uit de Kunst’ wat we graag aan u presenteren.  De voormalige kerk, Het ...

...

DUO-Fiets Duizel zoekt vrijwilligers!

28-03-2024

DUO-Fiets Duizel zoekt vrijwilligers!   Beste Dorpsgenoten,   Na het succes van de afgelopen 2 jaren willen we half april (mits het weer het toelaat) weer gaan starten met de fietsmiddagen met de DUO-fietsen. Om ons vrijwilligers bestand uit te bereiden zijn we uiteraard nog steeds op zoek naar meer vrijwilligers. Lijkt het u leuk om één middag per week, één middag per maand of een paar keer per maand een middag te gaan fietsen samen met ...

...

DUO-Fiets Duizel zoekt gasten!

28-03-2024

DUO-Fiets Duizel zoekt gasten!   Beste Dorpsgenoten,   Na het succes van de afgelopen 2 jaren willen we weer gaan starten met het fietsen met de DUO-fiets. Hoogstwaarschijnlijk heeft u ons als eens zien rondfietsen in Duizel of heeft u van bekende gehoord hoe leuk het is en wilt u dat zelf ervaren, schroom niet en meld u aan zodat we ons bestand weer aan kunnen vullen.   Wie wil er met ons mee gaan fietsen?   Wil je graag “gast” zijn v...

ED regio nieuws