Duizel_ZW1.png

We zijn alweer bij de laatste editie van ons eerste, geweldige seizoen van het Duysels Muziek Café. Het ging er al jaren over dat er meer muziek moest komen in Duizel en in De Smis en deze winter was het dan eindelijk zover!

Vanaf de eerste keer werden de muziekmiddagen goed bezocht en we moesten zelfs de zaal groter maken omdat het niet paste. Super!

Maar nu staat de lente voor de deur en gaan we er een eind aan breien. Tijdelijk dan, want als het aan ons ligt zijn we er vanaf oktober weer met nieuwe bands!

Voor deze editie stond eigenlijk de band ‘Bingo’ op het programma, maar wegens omstandigheden kan dat niet doorgaan. Gelukkig hebben we ‘Mrs P Rules’ bereid gevonden om op korte termijn in te springen en ons (en jullie) te redden. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

De band speelt semi- akoestische covers van Tom Waits, Cris Isaak, Beth Hart, Janis Ian en nog veel meer. Drama gegarandeerd dus. Zangeres Pascale bouwt samen met Tiny, Jos en Arno een feestje en jij mag meedoen! Met haar warme stem zingt ze zowel ingetogen als uitbundige covers. Van melancholische sadsongs tot intieme balads, soms met een eigen twist. Dus heb je zin in een middagje muziek, kom dan op 26 maart om 16:00 uur naar Dorpshuis De Smis in Duizel. De hele middag onder de pannen. Eerst lekker uitslapen en rustig aan en lekker blijven plakken tot een uur of half acht. Wij, nou ja, Ivanka, zorgt voor het eten dus daar hoef je niet voor naar huis.

Een kaartje kost 5 euro en kun je aan de deur kopen. We zien jullie graag bij deze laatste editie van een tot nu toe geweldig eerste seizoen!

Dus, 26 maart om 16:00 uur allemaal naar De Smis! Tot dan!

...

GEZOCHT nieuw lid *Goede Doelen Week* comité!

27-01-2024

  GEZOCHT nieuw lid *Goede Doelen Week* comité!   Altijd al een bijdrage willen leveren aan de goede doelen, maar vind je collecteren minder prettig?! Dan is dit je kans!  We zijn op zoek naar iemand achter de schermen voor een goed verloop van de GDW in Duizel! Wat houd het precies in?! Bel / mail naar 06-50506622 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie ...

...

Foto’s gevraagd!!!

27-01-2024

Foto’s gevraagd!!!   Zoals in de vorige editie van Efkes Duyselen al aangegeven, over een jaar gaan de feestelijkheden rondom het duizendjarig bestaan van Duizel van start! Op de achtergrond wordt er al hard gewerkt om er een mooi jaar van te maken met festiviteiten in, voor en door Duizel.   We hebben hiervoor een stichting opgericht maar we kunnen het natuurlijk niet zonder de hulp van de inwoners van Duizel. Daarom zijn wij op zoek naar...

...

Goede Doelenweek Eersel weer in aantocht

27-01-2024

Goede Doelenweek Eersel weer in aantocht   De afgelopen jaren zijn de inwoners van de gemeente Eersel langzamerhand vertrouwd geraakt met het gegeven dat er steeds minder afzonderlijke collectes langs de deuren komen. Dit komt doordat een groot aantal landelijke goede doelen, die voorheen afzonderlijk te werk gingen, nu optrekken in één gezamenlijke collecte onder de benaming Goede Doelenweek. In de gemeente Eersel is hiermee gestart in 201...

...

Duysels Muziekcafé op 28 januari 2024 in de Smis

14-01-2024

...

...

Duizel 1000 jaar = Het aftellen is begonnen, nog één jaar………

14-01-2024

Het aftellen is begonnen, nog één jaar……… In 2025 bestaat ons dorp 1000 jaar. In januari 2025 is het 1000 jaar geleden dat Villa Dusela benoemd werd. Uit historisch onderzoek blijkt dat villa Dusela een vroege benaming is voor Duizel. We willen dit moment natuurlijk niet in stilte voorbij laten gaan. Er is een Stichting Duizel 1000 in oprichting. De eerste bijeenkomsten hebben plaatsgevonden om te overleggen over de invulling van het jaar 2...

ED regio nieuws