Duizel_ZW1.png
Welkom in Duizel borden
 
De afgelopen tijd zijn we met de dorpsraad Zorg Om Duizel druk bezig geweest met het laten maken van welkomstborden. We hebben gekozen voor cortenstalen borden. Deze zullen op drie plekken in Duizel geplaatst worden. Het gaat om de het pleintje aan de Wolverstraat, de hoek Akkerstraat-Meerstraat en de hoek Akkerstraat-Groenstraat (bij het kapelletje).
 
De borden zijn gereed en klaar om geplaatst te worden. Hiervoor zoeken we nog een aantal mensen die een middagje kunnen helpen met het in de grond zetten van de drie borden.
 
De borden hebben plaats voor het inschuiven van teksten. Dus heeft u als vereniging, stichting of andere organisatie iets aan te kondigen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een tekst te plaatsen. Ook ideeën voor leuke teksten, die geplaatst kunnen worden tijdens de stille weken dat er niet veel aan te kondigen is, zijn welkom.
...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Elite/Beloften Mannen

05-08-2023

Uitslag Elite/Beloften Mannen  ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Elite/Beloften Dames

05-08-2023

Uitslag Elite/Beloften Dames  ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Kempencup

05-08-2023

Uitslag van de Kempencup  ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslagen Stratenloop

05-08-2023

Hieronder staan de uitslagen van de stratenloop van zowel de 4 als de 10 km voor de vrouwen en voor de mannen. UItslah stratenloop 4 km Uitslag stratenloop 10 km          ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Ploegenkoers

05-08-2023

Uitslag Ploegenkoers  ...

ED regio nieuws

Geen feed gevonden
ZorgOmDuizel.png
deKempenOnline.png
EfkesDuyselen.png