Donk_Duizel.png

HÉ DOEDE MEE

Hij komt er weer aan! En nee, dan hebben we het niet over de Goedheiligman want die is er al, maar wel over de fotozoektocht van Hé Doede Mee.

Vorig jaar zijn velen van jullie met de flyer in de hand op zoek gegaan naar de verborgen cijfers en letters. Dat jullie massaal gehoor gaven aan onze oproep om mee te doen, bleek wel uit de vele inzendingen die we mochten ontvangen. Zo leuk al die originele slagzinnen en reacties, hartverwarmend. Samen hebben we er een echt Duizels evenement van gemaakt.

Ook dit jaar kan er weer gewandeld, gezocht en gepuzzeld worden van 24 december tot en met 1 januari. Houd je brievenbus in de gaten want binnenkort valt de flyer met foto’s en de benodigde informatie weer op de deurmat.

Om er dit jaar weer een succes van te maken, hebben we jouw hulp nodig!

 

Wat kan jij doen?

Ben je een inwoner van ons skône Duizel? Breng dan jouw huis en tuin helemaal in kerstsferen met lichtjes en ornamenten. Liefst zo dat het overdag én ’s avonds sfeer brengt in de straten van Duizel. Zo wordt het een nog groter feestje om door de straten van ons dorpje te wandelen. En als je het leuk vindt als jouw huis/tuin/creatie met een foto wordt opgenomen in de flyer, meld je dan aan via een DM op onze Facebook- of Instagrampagina (hedoedemee) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je een ondernemer? Dan zouden we jou willen vragen om een leuke prijs te schenken voor dit goede doel. Uiteraard staat daar promotie van jouw onderneming tegenover en gewoon ook heel veel plezier in de decembermaand die in het teken staat van geven.

De inzenders van de mooiste slagzinnen worden beloond met een prijs en daarnaast maken de bewoners van de best versierde huizen ook nog eens kans op een leuke prijs.

Hé! Doede mee? Dat zouden wij echt super waarderen. Want wij maken ons mooie Duizel immers samen!

Groetjes ‘Hé Doede Mee’

Suzanne, Margreet, Janneke & Marlène

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Elite/Beloften Mannen

05-08-2023

Uitslag Elite/Beloften Mannen  ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Elite/Beloften Dames

05-08-2023

Uitslag Elite/Beloften Dames  ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Kempencup

05-08-2023

Uitslag van de Kempencup  ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslagen Stratenloop

05-08-2023

Hieronder staan de uitslagen van de stratenloop van zowel de 4 als de 10 km voor de vrouwen en voor de mannen. UItslah stratenloop 4 km Uitslag stratenloop 10 km          ...

...

Ronde van Duizel 2023 - Uitslag Ploegenkoers

05-08-2023

Uitslag Ploegenkoers  ...

ED regio nieuws

Geen feed gevonden
ZorgOmDuizel.png
deKempenOnline.png
EfkesDuyselen.png