duizel_kleinebeerze.png

HÉ DOEDE MEE

Hij komt er weer aan! En nee, dan hebben we het niet over de Goedheiligman want die is er al, maar wel over de fotozoektocht van Hé Doede Mee.

Vorig jaar zijn velen van jullie met de flyer in de hand op zoek gegaan naar de verborgen cijfers en letters. Dat jullie massaal gehoor gaven aan onze oproep om mee te doen, bleek wel uit de vele inzendingen die we mochten ontvangen. Zo leuk al die originele slagzinnen en reacties, hartverwarmend. Samen hebben we er een echt Duizels evenement van gemaakt.

Ook dit jaar kan er weer gewandeld, gezocht en gepuzzeld worden van 24 december tot en met 1 januari. Houd je brievenbus in de gaten want binnenkort valt de flyer met foto’s en de benodigde informatie weer op de deurmat.

Om er dit jaar weer een succes van te maken, hebben we jouw hulp nodig!

 

Wat kan jij doen?

Ben je een inwoner van ons skône Duizel? Breng dan jouw huis en tuin helemaal in kerstsferen met lichtjes en ornamenten. Liefst zo dat het overdag én ’s avonds sfeer brengt in de straten van Duizel. Zo wordt het een nog groter feestje om door de straten van ons dorpje te wandelen. En als je het leuk vindt als jouw huis/tuin/creatie met een foto wordt opgenomen in de flyer, meld je dan aan via een DM op onze Facebook- of Instagrampagina (hedoedemee) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je een ondernemer? Dan zouden we jou willen vragen om een leuke prijs te schenken voor dit goede doel. Uiteraard staat daar promotie van jouw onderneming tegenover en gewoon ook heel veel plezier in de decembermaand die in het teken staat van geven.

De inzenders van de mooiste slagzinnen worden beloond met een prijs en daarnaast maken de bewoners van de best versierde huizen ook nog eens kans op een leuke prijs.

Hé! Doede mee? Dat zouden wij echt super waarderen. Want wij maken ons mooie Duizel immers samen!

Groetjes ‘Hé Doede Mee’

Suzanne, Margreet, Janneke & Marlène

...

GEZOCHT nieuw lid *Goede Doelen Week* comité!

27-01-2024

  GEZOCHT nieuw lid *Goede Doelen Week* comité!   Altijd al een bijdrage willen leveren aan de goede doelen, maar vind je collecteren minder prettig?! Dan is dit je kans!  We zijn op zoek naar iemand achter de schermen voor een goed verloop van de GDW in Duizel! Wat houd het precies in?! Bel / mail naar 06-50506622 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie ...

...

Foto’s gevraagd!!!

27-01-2024

Foto’s gevraagd!!!   Zoals in de vorige editie van Efkes Duyselen al aangegeven, over een jaar gaan de feestelijkheden rondom het duizendjarig bestaan van Duizel van start! Op de achtergrond wordt er al hard gewerkt om er een mooi jaar van te maken met festiviteiten in, voor en door Duizel.   We hebben hiervoor een stichting opgericht maar we kunnen het natuurlijk niet zonder de hulp van de inwoners van Duizel. Daarom zijn wij op zoek naar...

...

Goede Doelenweek Eersel weer in aantocht

27-01-2024

Goede Doelenweek Eersel weer in aantocht   De afgelopen jaren zijn de inwoners van de gemeente Eersel langzamerhand vertrouwd geraakt met het gegeven dat er steeds minder afzonderlijke collectes langs de deuren komen. Dit komt doordat een groot aantal landelijke goede doelen, die voorheen afzonderlijk te werk gingen, nu optrekken in één gezamenlijke collecte onder de benaming Goede Doelenweek. In de gemeente Eersel is hiermee gestart in 201...

...

Duysels Muziekcafé op 28 januari 2024 in de Smis

14-01-2024

...

...

Duizel 1000 jaar = Het aftellen is begonnen, nog één jaar………

14-01-2024

Het aftellen is begonnen, nog één jaar……… In 2025 bestaat ons dorp 1000 jaar. In januari 2025 is het 1000 jaar geleden dat Villa Dusela benoemd werd. Uit historisch onderzoek blijkt dat villa Dusela een vroege benaming is voor Duizel. We willen dit moment natuurlijk niet in stilte voorbij laten gaan. Er is een Stichting Duizel 1000 in oprichting. De eerste bijeenkomsten hebben plaatsgevonden om te overleggen over de invulling van het jaar 2...

ED regio nieuws