Duizel_ZO4.png

Paardensportvereniging St.Jan Duizel

 

Inl.: Stefanie Geevers

Meerstraat 15

5525 AL Duizel

06-46415414

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wie zijn wij?

Paardensportvereniging St. Jan is een kleine, maar gezellige vereniging waarbij paardenliefhebbers van jong tot oud hun passie voor paarden en pony’s op een enthousiaste manier met elkaar delen.
De leden zijn zowel wedstrijdgerichte ruiters als recreatieve ruiters.

 

 

Groepslessen

Elke woensdagavond komen de leden naar het oefenterrein gelegen aan de Meer (nabij het voetbalveld) voor de verenigingslessen. Deze dressuurmatige lessen worden gegeven door een professionele instructrice die de leden helpt om hun rijvaardigheid te verbeteren. Het dressuurmatig trainen van paarden en pony’s is de basis van vele takken van de paardensport, voor de wedstrijdruiter maar ook zeker de recreatieve ruiter heeft veel plezier van een goed dressuurmatig afgericht paard. Verder wordt er af en toe over hindernissen gesprongen of maken de leden gezamenlijk een bosrit.

 

 

Wedstrijden

Elk jaar in juni organiseert de vereniging een dressuurwedstrijd voor paarden (volwassenen) en een dressuurwedstrijd voor pony’s (kinderen tot 18 jaar). Ruiters uit de hele Kempen komen hier naar toe om op hun eigen niveau de onderling de competitie met elkaar aan te gaan. Dit jaar vinden deze wedstrijden plaats op zondag 7 en 14 juni.

 

 

Nieuwe leden gezocht

Nieuwe leden zijn altijd welkom. De vereniging heeft geen paarden of pony’s, dus leden moeten zelf beschikken over een paard of pony. Veel van onze leden rijden op paarden of pony’s die niet van hun zelf zijn, maar van een andere eigenaar. Dus als je een paard of pony beschikbaar hebt waar iemand op zou mogen rijden, als je op zoek bent naar een pony of paard om op te kunnen rijden, of als je al een pony of paard hebt en graag bij onze verenging zou willen komen, neem dan contact met ons op. Of kom een keer op woensdagavond langs om een kijkje te nemen.

 

 

Contact opnemen kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Of telefonisch via telefoonnummer 06-46415414.

Of neem een kijkje op onze facebookpagina: Paardensportvereniging Sint Jan Duizel.