Duizel_noord2.png

Trendy Look krijgt nieuwe eigenaar: ‘Een klant die terugkomt is het grootste compliment’

“De Sniederslaan biedt een diversiteit aan kledingzaken. Mensen willen iets te kiezen hebben. Daarom vind ik het belangrijk dat Trendy Look blijft.”

Wilma Vrijsen (62) ging daarom niet over één nacht ijs, toen ze een opvolgster zocht voor haar damesmodezaak in de Bladelse winkelstraat. Na een aantal gesprekken en de gezamenlijke inkoop voor het nieuwe seizoen, vertrouwt ze erop dat Cindy Antonis (46) de goede naam van Trendy Look kan waarmaken.

,,Bladel heeft met de Sniederslaan een regiofunctie. Dat lukt omdat winkeliers extra hun best doen om klanten fysiek in de winkel te krijgen. Al was dat in coronatijd wel extra moeilijk. Trendy Look heeft zich ook altijd sterk gemaakt voor het centrummanagement. Het zijn niet de leukste vergaderingen, maar het hoort erbij”, tipt Vrijsen haar opvolgster.

Ze praat uit ervaring. De Bladelse winkelierster stond 21 jaar aan het roer van de damesmodezaak. Daarvoor werkte ze er 4 jaar als verkoopster. ,,We zijn eerlijk. We zullen niks aansmeren wat niet staat of past. Zo bouw je een band op. Dan komt de klant een volgende keer terug. Dat is eigenlijk het grootste compliment,” aldus Wilma Vrijsen.

Ondernemen zit er bij mij dus wel in. Een vriendin tipte me. Net iets voor jou

Cindy Antonis woont in Duizel, waar ze met haar man en zonen een melkveehouderij heeft. Omdat de kinderen langzaamaan meer op de boerderij gaan doen, maakt ze graag plaats. ,,Ondernemen zit er bij mij dus wel in. Een vriendin tipte me. Net iets voor jou.”

,,De overname vind ik spannend, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het lukt”, zegt ze. ,,De echte winkelbeleving krijg je niet achter een computer. Ik maak een praatje met de klant. Goed kunnen luisteren is ook belangrijk.”

Daar kunnen de twee personeelsleden die hun baan houden haar bij helpen. Ze ziet ook geen reden om veel te veranderen. Al is er bij de inkoop voor de najaarscollectie wel een nieuw merk toegevoegd.

Antonis zelf kende het concept van Trendy Look ook als klant: ,,Modieus, draagbaar en betaalbare kwaliteit”, somt ze op. Ook duurzaamheid hoort erbij. Geen merken die sjoemelen met dubieuze arbeidsomstandigheden. In de rekken hangt wel kleding van EcoVero. Dat is gemaakt van een duurzaam geproduceerde viscose.

Zaterdag 4 september is de laatste werkdag van Wilma Vrijsen. Daarna gaat de winkel aan de Sniederslaan dicht voor een opfrisbeurt: ,,Nieuwe kleuren, nieuwe vloerbedekking en meubels en een nieuwe collectie”, kijkt Cindy Antonis vooruit. Op woensdag 15 september heropent ze Trendy Look met een feestweek.

Jan Smets 23-08-21 Bron: Eindhovens Dagblad

 

...

Laatste kerkviering in Duizel, kerkgebouw wordt Het Duysels Huys

08-01-2022

Laatste kerkviering in Duizel, kerkgebouw wordt Het Duysels HuysHet was de allerlaatste viering, zondag in de Sint Jan Geboortekerk in Duizel. Een kerkelijk afscheid, maar het gebouw krijgt een mooie toekomst. Na de mis draaide de pastoor weliswaar de deur op slot, maar overhandigde direct de sleutel aan Wim van der Leegte, de grondlegger van het VDL-concern. Hij heeft de neogotische kerk gekocht. Van der Leegte stelt het gebouw beschikbaar aan ...

...

Duizelnaar (52) aangehouden voor bedreigen Mark Rutte

05-01-2022

Een 52-jarige man uit Duizel wordt verdacht van het bedreigen van demissionair premier Mark Rutte. De man is woensdagochtend opgepakt, dat meldt de politie. De man zou Rutte in oktober 2021 via sociale media herhaaldelijk met de dood hebben bedreigd. Verder hadden deze berichten volgens de politie een sterk opruiend karakter. Rutte deed aangifte, waarop de politie een onderzoek startte. Tijdens het onderzoek kwam de 52-jarige man uit Duizel als...

...

2,5 kilometer verlichte straten tijdens Duizel by Light

30-12-2021

Het is nog net geen Glow. Voor één avond staat Duizel deze woensdag tussen kerst en oud en nieuw volop in de spotlights. Althans, voor de Duizelnaren zelf. Georganiseerd door inwoners uit het dorp, samen. Langs de 2,5 kilometer lange wandelroute klinkt muziek. Op vier plaatsen zijn winterse hapjes en drankjes te krijgen. En er zijn vooral heel veel lichtjes. De meeste huizen hebben wel iets staan: vrolijk knipperende lichteffecten, lampen aan e...

...

Een maand lang laagvliegende Herculessen in de avonduren

30-11-2021

Een maand lang laagvliegende Herculessen in de avonduren. Opnieuw zal de komende vier weken in de avonduren zo nu en dan het brommende geluid van een laagvliegende C-130 Hercules boven de regio te horen zijn. Een lust voor het oor voor de liefhebbers, maar een ergernis voor veel anderen. De voor een VN-missie naar Mali uitgezonden militairen worden begin volgend jaar afgelost. Daarvoor is het volgens Defensie nodig dat de bemanningen die nu nog...

...

Zevende verdachte (19) aangehouden voor woningoverval in Duizel

11-11-2021

Zevende verdachte (19) aangehouden voor woningoverval in Duizel De Marechaussee heeft woensdagavond rond 21.00 uur een 19-jarige man uit België aangehouden voor een woningoverval in Duizel in september vorig jaar. Hij is daarmee de zevende verdachte in de zaak. Op 22 september 2020 overvielen vier in het zwart geklede mannen een vrouw in haar woning aan de Dukesvoort in Duizel. Het viertal doorzocht de woning op waardevolle spullen en bedreigde...

ED regio nieuws

Geen feed gevonden
ZorgOmDuizel.png
deKempenOnline.png
EfkesDuyselen.png