duizel_kleinebeerze.png

Trendy Look krijgt nieuwe eigenaar: ‘Een klant die terugkomt is het grootste compliment’

“De Sniederslaan biedt een diversiteit aan kledingzaken. Mensen willen iets te kiezen hebben. Daarom vind ik het belangrijk dat Trendy Look blijft.”

Wilma Vrijsen (62) ging daarom niet over één nacht ijs, toen ze een opvolgster zocht voor haar damesmodezaak in de Bladelse winkelstraat. Na een aantal gesprekken en de gezamenlijke inkoop voor het nieuwe seizoen, vertrouwt ze erop dat Cindy Antonis (46) de goede naam van Trendy Look kan waarmaken.

,,Bladel heeft met de Sniederslaan een regiofunctie. Dat lukt omdat winkeliers extra hun best doen om klanten fysiek in de winkel te krijgen. Al was dat in coronatijd wel extra moeilijk. Trendy Look heeft zich ook altijd sterk gemaakt voor het centrummanagement. Het zijn niet de leukste vergaderingen, maar het hoort erbij”, tipt Vrijsen haar opvolgster.

Ze praat uit ervaring. De Bladelse winkelierster stond 21 jaar aan het roer van de damesmodezaak. Daarvoor werkte ze er 4 jaar als verkoopster. ,,We zijn eerlijk. We zullen niks aansmeren wat niet staat of past. Zo bouw je een band op. Dan komt de klant een volgende keer terug. Dat is eigenlijk het grootste compliment,” aldus Wilma Vrijsen.

Ondernemen zit er bij mij dus wel in. Een vriendin tipte me. Net iets voor jou

Cindy Antonis woont in Duizel, waar ze met haar man en zonen een melkveehouderij heeft. Omdat de kinderen langzaamaan meer op de boerderij gaan doen, maakt ze graag plaats. ,,Ondernemen zit er bij mij dus wel in. Een vriendin tipte me. Net iets voor jou.”

,,De overname vind ik spannend, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het lukt”, zegt ze. ,,De echte winkelbeleving krijg je niet achter een computer. Ik maak een praatje met de klant. Goed kunnen luisteren is ook belangrijk.”

Daar kunnen de twee personeelsleden die hun baan houden haar bij helpen. Ze ziet ook geen reden om veel te veranderen. Al is er bij de inkoop voor de najaarscollectie wel een nieuw merk toegevoegd.

Antonis zelf kende het concept van Trendy Look ook als klant: ,,Modieus, draagbaar en betaalbare kwaliteit”, somt ze op. Ook duurzaamheid hoort erbij. Geen merken die sjoemelen met dubieuze arbeidsomstandigheden. In de rekken hangt wel kleding van EcoVero. Dat is gemaakt van een duurzaam geproduceerde viscose.

Zaterdag 4 september is de laatste werkdag van Wilma Vrijsen. Daarna gaat de winkel aan de Sniederslaan dicht voor een opfrisbeurt: ,,Nieuwe kleuren, nieuwe vloerbedekking en meubels en een nieuwe collectie”, kijkt Cindy Antonis vooruit. Op woensdag 15 september heropent ze Trendy Look met een feestweek.

Jan Smets 23-08-21 Bron: Eindhovens Dagblad

 

...

AED en reanimatie (herhalings) cursus 2023

22-05-2023

AED en reanimatie (herhalings) cursus 2023   ** Binnenkort worden er weer AED/reanimatie cursussen gegeven **   Wat is een AED en waarom is een cursus belangrijk?   Zoals u wellicht weet, hangen er verspreid in Duizel 10 AED’s en 1 bij DOSKO. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een klein, draagbaar en gemakkelijk te bedienen apparaat, dat kan worden gebruikt bij een persoon met een circulatie-(hart)stilstand. Door middel van de ...

...

Goede Doelen Week Eersel weer groot succes!

22-05-2023

Goede Doelen Week Eersel weer groot succes!   De Goede Doelen Week die in de week van maandag 11 t/m zaterdag 15 april heeft plaats gevonden, heeft weer een mooi resultaat opgeleverd voor de 19 deelnemende goede doelen!   Dit jaar hebben we in de hele gemeente Eersel ruim € 97.285,- opgehaald ! In Duizel is hiervan in totaal € 9.218,69 opgehaald !   Onze dank gaat op de eerste plaats uit naar alle donateurs in de gemeente Eersel, waarvan ...

...

Moaten Toernooi 2023

22-05-2023

Mis het niet: Allround coverband Driven live in Duizel!   Beste dorpsgenoten,   Op vrijdagavond 9 juni organiseren we in ons mooie dorp Duizel een avond om nooit te vergeten! Met niet alleen twee nieuwe toernooien voor teams van 35+ en 45+, maar ook livemuziek van top allround coverband Driven.   De entree is gratis en de drankjes lekker scherp geprijsd. Of je nou van voetbal houdt of niet, iedereen is van harte welkom.     Met een repe...

...

Meidans 2023

22-05-2023

  Meidans 2023 1ste Pinksterdag 28 mei Adres:Beeld en Tuin St Janstraat 68 Duizel Tijd: 13.00 tot 17.00 Entree:10 euro, kinderen tot 12 jaar 5 euro Kaartjes aan de kassa waar je ook een plattegrond van de tuin krijgt.   Wat kun je verwachten? In Meidans speelt beweging een belangrijke maar niet de enige rol. Ook muziek! En er zijn activiteiten waaraan je zelf kunt meedoen! Natuurlijk is er iets te eten en te drinken en gelegenheid ...

...

Spelregels plaatsing tekst op welkomborden

22-05-2023

Spelregels plaatsing tekst op welkomborden.  Zoals u ongetwijfeld is opgevallen zijn er enkele welkomborden in Duizel geplaatst waarop een tekst kan worden toegevoegd. Om een tekst te plaatsen zijn er wel enkele spelregels.  De tekst blijft in principe 2 weken op de borden staan Degene die als eerste een verzoek tot plaatsing in een bepaalde periode aanvraagt zal daarvoor ook als eerste in aanmerking komen. Prioriteit van plaatsing. Bij e...

ED regio nieuws

ZorgOmDuizel.png
deKempenOnline.png
EfkesDuyselen.png